Ξενοδοχείο Θεσσαλονίκης Κέντρο Luxembourg - Υπηρεσίες

Στα δωμάτια του ξενοδοχείου Θεσσαλονίκης Luxembourg σας παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

Parking

Parking

Σε περίπτωση που έρχεστε στη Θεσσαλονίκη με αμάξι έχουμε φροντίσει για εσάς. Έχουμε συμφωνία με ένα ιδιωτικό parking πίσω από το κτήριο του ξενοδοχείου.

Το Hotel Thessaloniki Luxembourg έχει κανονίσει μία ιδανική προσφορά για εσάς. Η τιμή είναι 15 ευρώ ανά 24ώρο.

Δωρεάν Wi-Fi

Δωρεάν Wi-Fi

Στο ξενοδοχείο Θεσσσαλονίκης Luxembourg λαμβάνουμε σοβάρα υπ' όψην την ανάγκη των επισκεπτών μας για πρόσβαση στο διαδίκτυο. Γι' αυτό τον λογο προσφέρουμε δωρεάν υψηλής ταχύτητας ασύρματη σύνδεση στο Internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου θεσσαλονίκης Luxembourg.

Το ξενοδοχείο θεσσαλονίκης Luxembourg με τη παροχή δωρέαν Wi-Fi σε συνδυασμό με εξαιρετική παροχή υπηρεσιών είναι ένα απο τα κορυφαία ξενοδοχεία οσον αφορά τη συνδεσιμοτητα στο διαδικτυο.

Αν η ασύρματη πρόσβαση σε δίκτυο υψηλής ταχύτητας είναι μια απο τις προτεραιοτητές σας, τότε το Luxembourg είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σας. Διαθέτουμε επιπλέον επιτραπέζιους υπολογιστές για τους επισκέπτες τους οποίους δεν διαθέτουν laptop μαζί τους.

Χρήσιμες πληροφορίες

Χρήσιμες πληροφορίες

Διεθνής Αερολιμένας Θεσσαλονίκης
Ο διεθνής αερολιμένας «Μακεδονία» στη περιοχή της Μίκρας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας και συνδέεται σχδόν με όλους τους προορισμούς της Εύρωπης και των Βακλανίων.

Δημόσιες συγκοινωνίες
Μπορείτε να καλύψετε τις περισσότερες αποστάσεις με τα πόδια ή με τη χρήση λεωφορείου (τηλ. +30 2310 981100-185). Μπορείτε να ρωτήσετε στο ξενοδοχείο για πιο λεωφορείο να χρησιμοποιήσετε.

Φαρμακεία
Κάθε φαρμακείο έχει ένα σημείωμα με τα φαρμακεία που είναι ανοιχτά πέρα απο τις κανονικές ωρες λειτουργίας και τις διευθύνσεις τους.

Προσφορές

Επιλέξτε μια από τις προσφορές μας και επωφεληθείτε με προνόμια και έξτρα παροχές στην διαμονή σας στο ξενοδοχείο Luxembourg.

Διαμονή

Τα δωμάτιά μας είναι εξοπλισμένα με όλες τις απαραίτητες παροχές ώστε να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Σχόλια Πελατών

Διαβάστε τα σχόλια των επισκεπτών μας στα μεγαλύτερα review sites σχετικά με τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία.
  • facebook
  • Google Plus
  • tripadvisor

Επικοινωνία

Κομνηνών 6, 546 24 Θεσσαλονίκη Ελλάδα
Τηλ.:+30 2310 252600
Φαξ.:+30 2310 252605
E-mail: info@hotelluxembourg.gr
ΜΗ.Τ.Ε. 0933Κ013Α0166200

Βραβεία

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας
Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό