Ξενοδοχείο Θεσσαλονίκης Κέντρο Luxembourg - Υπηρεσίες

Στα δωμάτια του ξενοδοχείου Θεσσαλονίκης Luxembourg σας παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

Parking

Parking

Το Hotel Thessaloniki Luxembourg παρόλο που δεν διαθέτει ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης, συνεργάζεται με παρακείμενα Parking (150μ). Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι 20 ή 25 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου. Απαραίτητη προϋπόθεση η προηγούμενη συνεννόηση με την υποδοχή του ξενοδοχείου μας.

Δωρεάν Wi-Fi

Δωρεάν Wi-Fi

Στο ξενοδοχείο Θεσσσαλονίκης Luxembourg λαμβάνουμε σοβάρα υπ' όψην την ανάγκη των επισκεπτών μας για πρόσβαση στο διαδίκτυο. Γι' αυτό τον λογο προσφέρουμε δωρεάν υψηλής ταχύτητας ασύρματη σύνδεση στο Internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου θεσσαλονίκης Luxembourg.

Το ξενοδοχείο θεσσαλονίκης Luxembourg με τη παροχή δωρέαν Wi-Fi σε συνδυασμό με εξαιρετική παροχή υπηρεσιών είναι ένα απο τα κορυφαία ξενοδοχεία οσον αφορά τη συνδεσιμοτητα στο διαδικτυο.

Αν η ασύρματη πρόσβαση σε δίκτυο υψηλής ταχύτητας είναι μια απο τις προτεραιοτητές σας, τότε το Luxembourg είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σας. Διαθέτουμε επιπλέον επιτραπέζιους υπολογιστές για τους επισκέπτες τους οποίους δεν διαθέτουν laptop μαζί τους.

Χρήσιμες πληροφορίες

Χρήσιμες πληροφορίες

Διεθνής Αερολιμένας Θεσσαλονίκης
Ο διεθνής αερολιμένας «Μακεδονία» στη περιοχή της Μίκρας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας και συνδέεται σχδόν με όλους τους προορισμούς της Εύρωπης και των Βακλανίων.

Δημόσιες συγκοινωνίες
Μπορείτε να καλύψετε τις περισσότερες αποστάσεις με τα πόδια ή με τη χρήση λεωφορείου (τηλ. +30 2310 981100-185). Μπορείτε να ρωτήσετε στο ξενοδοχείο για πιο λεωφορείο να χρησιμοποιήσετε.

Φαρμακεία
Κάθε φαρμακείο έχει ένα σημείωμα με τα φαρμακεία που είναι ανοιχτά πέρα απο τις κανονικές ωρες λειτουργίας και τις διευθύνσεις τους.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό
είναι υποχρεωτικό
espa banner espa banner
espa banner